previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Vásárlói tájékoztató

Tisztelt Vásárló!


Az Ön által vásárolt természetes fa bútorajtók megfelelnek a Magyar Szabvány minőségi követelményeinek, melyeket a tömörfával szemben támaszt.

A faanyag nedvességtartalma az előírt 8 +/- 2 % között mozog a feldolgozáskor. A fa természetes jelensége az egyensúlyi fanedvesség (hiszterézis), azaz a fa alkalmazkodik a körülötte lévő levegő állapotához. Vagyis ha a lakásban túl száraz a klíma, akkor a fa száradhat, ha pedig túl párás, nedves levegő van (pl. fürdőszobában gőz) akkor nedvességet vesz fel és dagadhat.

A természetes fa tulajdonságai közé tartoznak még a rajzolat és szín különbségek is, melyek az igazi fa valódi szépségét adják. Az idő múlásával a fa "érik" és színe sötétebb lehet, mely a világos színű faanyagoknál (pl. fenyő) a legjellemzőbb.

Az apróbb ággörcsök, szálfordulások nem minősülnek fahibának, sőt inkább a fa természetes jellegére utalnak és ez a fa esztétikai hatását is alátámasztja.

A fa eredeti színének megváltoztatására különféle pácokat (szesz és vizes alapú) használunk az Önök igénye szerint. A végső lakkréteg kialakítása kétkomponensű PU. lakkal történik amely víz, gőz, és UV álló felületet képez. A Lakk kopásállósága kiváló, kemény felületet ad.

Kérjük, az előbbiek figyelembe vételével szolgáljon örömükre a fa örök és természethű szépsége.

Webdesign